Uutuusherkku puhuttaa: Kolmioleivän välissä suklaata ja kirsikkaa!

Ruoka · Tim Isokivi

Brittiläiseen joulupöytään kuuluvat perinteisesti muun muassa täytetty kalkkuna, paistetut perunat, hyytelöt ja Christmas pudding -nimellä tunnettu kuivakakku. Tänä vuonna Iso-Britannian kansalaisia on hämmentänyt Tesco-kauppojen hyllyille ilmestynyt uusi jouluinen valmisruoka.

Tavanomaisten suolaisten kolmioleipien vierelle on ilmestynyt makea Christmas Sandwich. Kyseesä on kanelilla maustettu voileipä, jonka täytteinä on suklaata ja kirsikka-tuorejuustoa. Erikoinen valmisruoka on herättänyt monenlaisia reaktioita sosiaalisessa mediassa sen jälkeen, kun kuvat leivistä levisivät Facebookin Shit London -sivulla.

Osa suhtautuu suklaavoileipään arvatenkin skeptisesti ja jopa vihamielisesti. Jotkut olivat kuitenkin uteliaita siitä, miltä erikoinen ruokayhdistelmä maistuisi. Toiset puolestaan kiittelivät Tesco-ketjua ennakkoluulottomasta riskien ottamisesta.