Uutislähetyksessä nolo moka: Star Wars ja Al-Qaida sekoitettiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Espanjalaisessa uutislähetyksessä on nähty erikoinen sekaannus. Tähtien sota -elokuvissa esiintyvää kapinaliitto-logoa esiteltiin nimittäin Al-Qaidan logona. Toimittaja Jota Abril osoitti taustalla olevalta näytöltään logoa samaan aikaan, kun hän valisti katsojiaan terroristijärjestöstä.

Tarkkasilmäiset Tähtien sota -fanit huomasivat mokan ja pian kuvat ja videot uutislähetyksestä lähtivät leviämään sosiaalisessa mediassa. Toimittaja Abril on ottanut vastuun sekaannuksesta ja hän on pyytänyt sitä julkisesti anteeksi.

The Local -lehden mukaan anteeksipyynnöstä huolimatta toimittaja on saanut kuulla huolimattomuudestaan. Vaikka monet ovatkin pitäneet sekaannusta huvittavana, on Jotan uskottavuus kärsinyt kolauksen.