Jourdan Dunnin uudet mallikuvat julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen supermalli Jourdan Dunn on toiminut Burberryn, Calvin Kleinin, Yves Saint Laurentin ja Victoria’s Secretin mallina. Taannoin hän päätyi otsikoihin saatuaan potkut Christian Diorin muotinäytöksestä vääränlaisen kuppikokonsa vuoksi.

Nyt huippunäyttävä kaunotar on saanut uuden merkittävän pestin, kun Dunn poseera Buscemin mallina uudessa kampanjassa. Hän nimittäin poseerasi mainoskuvissa valokuvaaja Adam Secoren tähtäimissä.

25-vuotias Jourdan Dunn on muotiuransa lisäksi vuonna 2009 syntyneen Riley-pojan äiti. Dunn on esiintynyt viime aikoina muun muassa Rihannan River Island -vaatekokoelman kuvissa. Mallikaunotarta verrataan usein ihonvärinsä ja ulkomuotonsa takia mallilegenda Naomi Campbelliin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash