Facebookin uusi ominaisuus tekee eroamisesta helpompaa

Digi Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median aikakaudella ihmiset tapaavat, seurustelevat ja eroavat tosielämän lisäksi myös sosiaalisessa mediassa. Eron jälkeen some on usein yhä pullollaan helliä kuvia entisestä rakkaasta, ja kuvat aiheuttavat usein ikäviä muistoja. Nyt Facebook on esitellyt uuden ominaisuuden ongelman ratkaisemiseksi.

Tähän saakka eron osapuolet ovat joutuneet poistamaan kavereista tai jopa estämään exänsä, jos eivät ole halunneet kokea kipeitä muistoja entisestä suhteestaan. Jatkossa Facebook tarjoaa suhdestatusta muutettaessa vaihtoehtoa, joka vähentää exän näkymistä uutisvirrassa ja vähentää eroajan näkymistä exän uutisvirrassa sekä jopa rajoittaa ihmisten pääsyä aikaisempiin yhteisiin statuspäivityksiin.

– Tämä uutuus on osa pyrkimyksiämme saada ominaisuuksia, joita ihmiset voivat käyttää käydessään läpi vaikeita aikoja elämässään. Toivomme, että nämä työkalut auttavat ihmisiä lopettamaan suhteensa helpommin ja mukavammin, Facebookin tuotepäällikkö Kelly Winters kertoi yhtiön blogissa.

Ominaisuus tuli ensimmäisenä käyttöön palvelun yhdysvaltalaisilla käyttäjillä.