Ihana parivaljakko: Taapero vei hevosen kävelylle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eläinrakas pikkutyttö Emma ja lapsirakas Cinnamon-hevonen olivat ystävystyneet toistensa kanssa maaseudulla Yhdysvalloissa. Vaikka hevonen oli taaperoon nähden jättiläinen, ei pikkutyttö pelännyt olla Cinnamonin seurassa, päinvastoin.

Tyttö viihtyi eläinystävänsä seurassa erinomaisesti. Perheenisä on julkaissut tyttärestään ja hevosesta ihastuttavan videon netissä. Videolla isä antoi ohjat Emmalle ja hän sai taluttaa Cinnamonin takaisin talleille.

Emmaan tykästynyt Cinnamon seurasi pientä tyttöä rauhallisesti ja kärsivällisesti. Hevonen osasi toimia tilanteessa ihastuttavan varovaisesti, eikä kömpelösti etenevällä Emmalla ollut hevosen kanssa huolen häivää. Videon tietojen mukaan Emma ja Cinnamon ovat erottamattomat ystävykset ja yhdessä he ovat kerrassaan ihana kaksikko.