Autoilija sikaili moottoritiellä – sitten karma puuttui peliin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Holtittoman autoilijan törttöily on kostautunut moottoritiellä Yhdysvalloissa. Liikenteessä olevia autoilijoita piinannut törttöilijä menetti nimittäin autonsa hallinnan ja ajomatka päättyi suoja-aidan kautta tien viereen.

Uhkaava tilanne on tallentunut paikalla olleen silminnäkijän kuvaamalle videolle. Törttöilijän perässä ajanut autoilija huomasi, että vihreän auton kuski ajoi kiinni toisen auton perässä. Holtiton ajotyyli paljasti, että vihreän auton kuljettaja oli turhautunut muihin liikenteessä oleviin.

Tilanne äityi vaaralliseksi, kun vihreän auton kuski lähti ohittamaan toista tiellä olevaa autoa. Raivostunut kuski yritti tehdä ohituksen päätteeksi vaarallisen stuntin kaahaamalla toisen auton eteen. Stuntti meni kuitenkin pieleen ja kuski menetti auton hallinnan. Hurjasta tilanteesta huolimatta kukaan ei onneksi loukkaantunut vakavasti. Autoilijat ilmoittivat kuskista viranomaisille.