Mies teki unelmien miesluolan – maan alla miesten paratiisi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naiset päättävät kotona yleensä sisätilojen tyylistä, kalusteista ja sisustuksesta ylipäätään. Miehet saattavat alkaa kaipaamaan omaa miehistä tilaa, jonne he voivat tuoda vaimon mielestä epäesteettisiä tavaroitaan ja täyttää tilansa haluamillaan viihdykkeillä.

Kaikilla miehillä ei ole mahdollisuutta toteuttaa kotiinsa omaa miesluolaa, mutta eräs mies löysi sille sopivan piilopaikan takapihansa alta. Englantilainen keksijä Colin Furze rakensi jokaisen miehen unelman tehdessään itselleen upean pommisuojan ja oman tilan takapihalla sijaitsevan nurmikentän alle.

Furzen pommisuojassa on kaikkea, mitä mies tarvitsee arjen taisteluista selviytymiseen. Colin Furzen rakentama pommisuoja ei vie käytännössä yhtään tilaa, koska sitä ei näe eikä sen olemassaolosta tiedä ilman, että näkee vajassa olevan sisäänkäynnin maan alle.