Hurja isku! Härkä kosti matadorille – sarvi suuhun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Perulainen härkätaistelija Andres Roca Rey on loukkaantunut Meksikon Guadalajarassa järjestetyssä härkätaistelussa. Ärsyyntynyt härkä nimittäin heitti matadorin ilmaan ja mies sai osuman suuhunsa härän sarvesta.

Härkätaistelija menetti etuhampaansa kauhistuttavan tilanteen seurauksena. 19-vuotias mies kiirhuti verta vuotavana ensiapuhoitajien luokse. Tilanteen nähneet katsojat olivat huojentuneita siitä, ettei Andres loukannut itseään pahemmin.

Daily Mail -lehden mukaan Andres tulee saamaan uudet hampaat seuraavalla viikolla. Miehen on tarkoitus esiintyä härkäareenalla seuraavan kerran kuun vaihteessa. Härkätaisteluja vastustavat ihmiset ovat olleet tyrmistyneitä siitä, että vaarallisten tapahtumien järjestämistä jatketaan, vaikka useimmissa taisteluissa tapahtuu vakavia loukkaantumisia.