Murmeli säikähti ihmisiä – kauhuelokuvamainen kiljaisu videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Maaseudulla ajelleet venäläismiehet olivat kohdanneet matkallaan murmelin. Uteliaat miehet päättivät tehdä tuttavuutta eläimen kanssa ja he lähestyivät sitä varoen. Murmeli ei selvästikään halunnut olla tekemisissä ihmisten kanssa ja se alkoi käyttäytyä pelokkaasti.

Daily Mail -lehden mukaan murmeli alkoi kiljua miesten lähestyessä sitä. Kiljaisut olivat suoraan kuin kauhuelokuvasta. Miehet eivät olleet uskoa kuulemaansa ja he kuvasivat kohtaamisesta videon todisteeksi.

Toinen miehistä nosti murmeli ylös maasta. Eläin hämmentyi tilanteesta entisestään ja se alkoi kiljua pelokkaasti. Videolta ei käy ilmi kuinka kohtaaminen eläimen kanssa päättyi, mutta oletettavasti miehet päästivät murmelin jatkamaan matkaansa.