Venäläisvideo: Näin käytät selfie-keppiä itsepuolustukseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Selfiekeppien alkuperäinen tarkoitus on luonnollisesti helpottaa itsensä kuvaamista, mutta nyt niitä on keksitty alkaa käyttämään myös itsensä puolustamiseen. Moskovalainen M-Profi Combat Sports Center on nimittäin kehitellyt itsepuolustuslajin, jossa keppejä käytetään aseena hyökkääjää vastaan.

Modernia kamppailulajia kutsutaan nimellä monopod fighting, eli yksijalkajalusta-taistelu. Youtuben Ruply TV -kanavan tuoreella videolla nähdään, kuinka kamppailulajien opettaja opastaa ihmisiä päihittämään vastustajansa kepin avulla.

– Selfiekeppi on usein ainoa ase, joka turistilla on mukanaan ulkomailla. Kepissä on se hyvä puoli että se on usein käden ulottuvilla, M-Pofin edustaja Daria Lapshina kuvailee Yahoo News -sivustolle.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat