Venäläisvideo: Näin käytät selfie-keppiä itsepuolustukseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Selfiekeppien alkuperäinen tarkoitus on luonnollisesti helpottaa itsensä kuvaamista, mutta nyt niitä on keksitty alkaa käyttämään myös itsensä puolustamiseen. Moskovalainen M-Profi Combat Sports Center on nimittäin kehitellyt itsepuolustuslajin, jossa keppejä käytetään aseena hyökkääjää vastaan.

Modernia kamppailulajia kutsutaan nimellä monopod fighting, eli yksijalkajalusta-taistelu. Youtuben Ruply TV -kanavan tuoreella videolla nähdään, kuinka kamppailulajien opettaja opastaa ihmisiä päihittämään vastustajansa kepin avulla.

– Selfiekeppi on usein ainoa ase, joka turistilla on mukanaan ulkomailla. Kepissä on se hyvä puoli että se on usein käden ulottuvilla, M-Pofin edustaja Daria Lapshina kuvailee Yahoo News -sivustolle.