Naisfutari maskeerattiin mieheksi – päihitti mieskollegat ylivoimaisesti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jalkapalloa pidetään yleisesti enemmän miesten kuin naisten lajina. Naisjalkapalloilijat saavat miehiltä kritisointia osakseen eikä heitä pidetä yhtä taitavina pelaajina, minkä vuoksi espanjalainen ammattilaispelaaja päätti näyttää miespuolisille pelaajille omat taitonsa soluttautumalla heidän joukkoonsa.

21-vuotias Brenda Perez pelaa ammatikseen Atlético Madrid -joukkueessa. Hänet on videolla maskeerattu mieheksi ja hänen nimensä on muutettu Daniksi. Dani laitettiin vaihtopenkiltä pelaamaan miesjoukkueeseen vastaan toista miesjoukkuetta, jonka pelaajilla ei ollut mitään aavistusta siitä, että Dani oli itseasiassa nainen.

Perez näyttää miehille ketteriä liikkeitään ja harhautuksiaan, joihin miehet eivät ehdi mukaan. Lopuksi Perez ottaa peruukkinsa ja partansa pois ja paljastaa miehille pitkät hiuksensa, jolloin totuus paljastuu. Miehet alkavat nauramaan ja ovat varmasti yllättyneitä siitä, että pienikokoinen nainen vei peliä ylivoimaisesti.