Anssi Kela 2080-versiostaan: ”Melodiat menevät päin helvettiä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin artisteihin jo pitkään lukeutunut Anssi Kela nousi Vain elämää -ohjelman myötä jälleen supersuosioon, ja ohjelman kappaleista yksi ikimuistoisimmista oli hänen versionsa Sannin hitistä 2080-luvulla. Eilen illalla Kela kertoi kuitenkin yllättävän paljastuksen versiostaan.

Anssi oli kutsunut viikonloppuna Sannin kanssaan Helsingin The Circus -klubille, jossa he esittivät hitin yhdessä. Yhteistä esitystä harjoitellessa Kela teki kuitenkin kappaleesta odottamattoman huomion.

– Kävimme biisin pari kertaa läpi soundcheckissä, jossa ilmeni, että minun versiossani kertosäkeistön melodiat menevät päin helvettiä. Kun tein biisistä sovitusta Vain elämää -ohjelmaa varten, niin luotin vain muistikuvaani kertovärssyn melodiasta, Anssi Kela totesi.

– En oikeasti tarkistanut, miten se menee. Vasta Circuksen soundcheckissä tajusin, että hemmetti — Sannihan laulaakin tämän ihan eri tavalla. Ehkä maailmaan kuitenkin mahtuu kaksi eriävää tulkintaa hienosta kertosäkeistöstä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat