Anssi Kela 2080-versiostaan: ”Melodiat menevät päin helvettiä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin artisteihin jo pitkään lukeutunut Anssi Kela nousi Vain elämää -ohjelman myötä jälleen supersuosioon, ja ohjelman kappaleista yksi ikimuistoisimmista oli hänen versionsa Sannin hitistä 2080-luvulla. Eilen illalla Kela kertoi kuitenkin yllättävän paljastuksen versiostaan.

Anssi oli kutsunut viikonloppuna Sannin kanssaan Helsingin The Circus -klubille, jossa he esittivät hitin yhdessä. Yhteistä esitystä harjoitellessa Kela teki kuitenkin kappaleesta odottamattoman huomion.

– Kävimme biisin pari kertaa läpi soundcheckissä, jossa ilmeni, että minun versiossani kertosäkeistön melodiat menevät päin helvettiä. Kun tein biisistä sovitusta Vain elämää -ohjelmaa varten, niin luotin vain muistikuvaani kertovärssyn melodiasta, Anssi Kela totesi.

– En oikeasti tarkistanut, miten se menee. Vasta Circuksen soundcheckissä tajusin, että hemmetti — Sannihan laulaakin tämän ihan eri tavalla. Ehkä maailmaan kuitenkin mahtuu kaksi eriävää tulkintaa hienosta kertosäkeistöstä.