Maailman suurimmalle jyrsijälle tarjottiin olutta – hyvin maistui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alkoholijuomien tarjoaminen eläimille ei ole suositeltavaa, sillä esimerkiksi niiden elimistö ei välttämättä kestä väkijuomia samalla tavalla kuin ihmisen. Tästä huolimatta on vaikeaa olla nauramatta tuoreelle videolle, jossa maailman suurin jyrsijä pääsee oluen makuun.

Liveleak-sivustolla jaetulla videolla jokseenkin vastuuttomat retkeilijät tarjoavat kapybara-eläimelle olutta. Jyrsijä vaikuttaa pitävän oluen mausta, ja juokin mallasjuoman nopeasti parempiin suihin.

Kapybara on maailman suurin jyrsjijälaji. Capybara Facts -sivuston mukaan ulkoisesti hieman marsua muistuttavat eläimet syövät noin kolme kiloa ruohoa päivässä, mikä selittänee videolla tavattavan yksilön kovan janon.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat