Naisen kävelytyyli kertoo orgasmien saamisesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naiset eivät useinkaan halua kerskua julkisesti omasta seksielämästään tai kertoa, kuinka monen henkilön kanssa tai kuinka usein he ovat harrastaneet seksiä. Pop Trigger -kanava kertoo Belgiassa tehdystä tutkimuksesta, jonka mukaan naisen kävelytyyli kuitenkin paljastaa sen, kuinka monta orgasmia hän on saanut elämänsä aikana.

Tutkimuksessa otettiin ryhmä naisia, jotka joutuivat täyttämään kaavakkeeseen erilaisia tietoja heidän seksielämästään ja siitä, kuinka paljon he suurinpiirtein harrastavat seksiä. Tämän jälkeen tutkijat analysoivat naisten kävelytyyliä tietämättä mitä he olivat kyselyyn vastanneet.

Tutkimuksesta kävi ilmi, että mitä vapaammin naisen lantio heiluu ja mitä itsevarmempi naisen kävelytyyli on sitä enemmän he ovat saaneet elämänsä aikana orgasmeja. Vähemmän seksiä harrastaneiden naisten lantio oli jäykempi eikä kävelytyyli ollut yhtä vapaa kuin toisilla. Enemmän seksiä harrastaneet naiset olivat myös positiivisempia ja sosiaalisempia.