Turisti kuvasi aavemaisen ilmiön hotellin käytävällä

Viihdeuutiset · Annika Kela

New Yorkin Brockportissa vieraillut turisti on törmännyt Hampton Inn -hotellissa aavemaiseen ilmiöön. Mies havahtui huoneessaan siihen, että valot alkoivat vilkkua. Siirtyessään huoneestaan hotellin käytävälle, huomasi hän valojen vilkkuvan myös muualla.

Mies on kuvannut muutaman minuutin mittaisen videon aavemaisesta hotellista. Turisti kierteli yksinään autioilla käytävillä, jossa valot särisivät ja vilkkuivat. Näky oli kuin kauhuelokuvasta.

Netissä julkaistun videon tiedoissa kerrotaan, että hotelli oli myrskytuulten saartama ja rajuilma oli aiheuttanut hotellissa sähkökatkoksia. Daily Mail -lehden mukaan valojen vilkkuminen oli seurausta kovista tuulista. Aavemaisesta tunnelmasta huolimatta mies kertoi viihtyneensä hotellissa.