Jay Z löi 100 000 dollarin vedon – hävisi ja maksoi kiltisti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosikkiartisti Jay Z ja laulaja Beyonce kuuluvat Yhdysvaltain vaikutusvaltaisimpiin ja eniten tienaaviin julkkispareihin. Jay Z tunnetaan hiphopin ohella myös menestyvänä liikemiehenä. Nyt hän on laittanut 100.000 dollaria likoon suosikkinyrkkeilijänsä puolesta.

TMZ uutisoi Jay Z:n lyöneen vetoa Oscar De La Hoyan kanssa siitä, kumpi voittaa viime viikonloppuna käydyn nyrkkeilyottelun, Miguel Cotto vai Canelo Alvarez. Jay Z:n kannustama Cotto hävisi, ja räppäri maksoi heti 88.600 euroa nyrkkeilijänä uraansa tehneen De La Hoyan tilille. Rahat on tarkoitus lahjoittaa Los Angelesissa sijaitsevalle sairaalalle.

Jay-Z, oikealta nimeltään Shawn Corey Carter, on yksi maailman menestyneimmistä hiphop-artisteista. Hänen tiedetään tienanneen vuosittain satoja miljoonia dollareita. Mies on myynyt yli 50 miljoonaa albumia kansainvälisesti. Jay Z meni naimisiin poppari Beyonce Knowlesin kanssa vuonna 2008.