Darth Vader yritti ryöstää kaupan – myyjä heitti dippikastikepullolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Floridan Jacksonvillessä nähtiin sunnuntaina erikoinen tilanne, kun Darth Vaderiksi pukeutunut mies yritti ryöstää paikallisen lähikaupan. Tilanne ratkesi myyjän jedimäisten refleksien ansiosta. 32-vuotias mies käveli 8 Till Late -lähikauppaan Darth Vader -maskiin ja huppariin pukeutuneena.

Ryöstäjä uhkasi myyjää aseella ja vaati tätä tyhjentämään hänelle kassassansa. Rahojen luovuttamisen sijaan myyjä päätti kuitenkin heittää miestä dippikastikepullolla päähän.

Darth Vaderiksi pukeutunut mies juoksi pois liikkeestä ja pakeni paikalta autollaan. Myöhemmin poliisit saivat hänet kiinni noin kolmen korttelin päästä. Kaupassa todistajana ollut mies oli vaikuttunut Sith-soturille kampoihin laittaneen myyjän teosta.

– Ryöstäjä jäi kiinni. Myyjä iski häntä kasvoille dippikastikepullolla. Se oli aivan mahtavaa, kaupassa ryöstöhetkellä ollut Richard-niminen mies kommentoi paikallisille WPLG-uutisille.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat