Foo Fighters julkaisi ilmaisen levyn – omistettu Pariisin iskujen uhreille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rockyhtye Foo Fighters on julkaissut Saint Cecilia -nimisen EP:n verkossa. Viisi uutta kappaletta sisältävän levyn voi ladata ilmaiseksi www.saintceciliaep.com -sivustolta, minkä lisäksi sitä voi kuunnella Spotifyssa ja Apple Musicissa.

Foo Fighters perui taannoin maailmankiertueensa jäljellä olleet esiintymiset Pariisin terrori-iskujen vuoksi. Yhtye on nyt omistanut Saint Cecilian samaisten iskujen uhreille. Foo Fightersin mukaan julkaisun alkuperäinen tarkoitus oli tarkoitus juhlistaa elämää ja musiikkia, mutta levy saikin toisenlaisen sävyn traagisten tapahtumien myötä.

– Toivomme, että nämä kappaleet voisivat edes jollain pienellä tavalla tuoda hieman valoa tähän toisinaan pimeään maailmaan, yhtye julistaa.

Saint Cecilia tullaan julkaisemaan ensi vuonna myös fyysisessä formaatissa vinyylilevynä. Levyn kotisivuilla on mahdollisuus lahjoittaa rahaa Pariisin iskujen uhreille.