Mies halusi koirien kanssa melomaan – modifioi kajakkinsa upeasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

David Bahnson rakastaa kahta koiraansa ja haluaa niiden kokevan samanlaisia seikkailuja, joita mies itse kokee. Koirat tulevat miehen kanssa muun muassa erilaisille matkoille mukaan, minkä lisäksi toista koirista Bahnson on opettanut purjelautailemaan.

Bahnson harrastaa myös melontaa, mutta on ollut surullinen aina jättäessään koiransa rannalle odottamaan häntä takaisin melontaretkiltään. Bahnson näki asiaan vain yhden ratkaisun, ja päätti rakentaa hänelle ja koirille sopivan kajakin itse.

Bahnson rakensi itselleen uuden kajakin, jonka etu- ja peräpäähän oli tehnyt kummallekin kultaiselle noutajalle omat sopivat istuinaukot. Mies pystyi nauttimaan melontaharrastuksestaan koiriensa kanssa monia vuosia ennen kuin ne menehtyivät vanhuuteen.

Bahnson kertoi Huffington Post -lehdelle, että he nauttivat melontaretkistä edelleen uusien lemmikkiensä kanssa. Kajakit ovat olleet kovassa käytössä ja myös vaimo on melonut niillä ottaen välillä yhden ystävänsä ja toisen koirista mukaan vesille.