Star Wars -kenkäsarja naisille – katu-uskottavuus 10/10

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvateattereihin pian Disneyn voimin saapuva uusi Star Wars -elokuva on lyömässä laudalta kaikki aikaisemmat ennätykset oheistuotteiden määrässä. Jo aiemmin Star Wars on tuottanut omistajilleen tähtitieteellisiä rahasummia, mutta nyt ennätykset todennäköisesti ylittyvät.

Tuoreimpana tulokkaana Star Wars -tuotteistoon on lisätty naisille suunnattu kenkäsarja. Irregular Choicen lanseeraamat jalkineet ovat katu-uskottavuudessaan vailla vertaa, eikä aivan jokainen nainen uskaltaisi näitä kenkiä pukea jalkaansa. Stara valitsi 14 kenkämallin joukosta viisi näyttävintä, ja niissä toistuvat teemat valomiekoista R2D2:n ja Yodan kautta Chewbaccaan. Kenkien hinnat tulevat olemaan 140 – 200 euroa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash