Safaripuiston tiikerille annettiin ruoaksi vuohi – niistä tulikin bestikset!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Venäjällä Shkotovskyn safaripuistossa tapahtuu kummia. Suuressa ulkoaitauksessa elävä tiikeri Amur on nimittäin ystävystynyt ruoaksi tarkoitetun Timur-vuohen kanssa. Amur ja Timur ovat jo päiväkausia eläneet yhdessä samassa aitauksessa.

Safarin työntekijät ovat olleet eläinten ystävyydestä hämillään. Hoitajat epäilevät, että Timurin itsevarmuus ja rohkeus on pitänyt sen elossa tähän päivään asti. The Siberian Times -lehden mukaan safarin petokissat saavat elävää ruokaa joka viikko. Amur on aiemmin ollut innoissaan vuohien ja jänisten saalistamisesta aitauksessa. Timurin kohdalla jokin on toisin.

Vuohen ja tiikerin eriskummallisesta suhteesta viestiin myös se, että Amur on luovuttanut nukkumapaikkansa Timurille. Hoitajien mukaan tiikeri on antanut vuohen vallata sen lepopaikan katoksen alta ja se on itse nukkunut taivasalla. Videoiden ja kuvien perusteella Amur on yksin aitauksessa ja monet ovat epäilleet, että petoeläin on kaivannut seuraa. Niinpä se on antanut Timurin elää.