Humalaisille oma verkkokauppa – huikeita heräteostoksia!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni käyttää holtittomasti rahaansa humalassa ja tekee mitä omituisempia heräteostoksia. Neonvärinen lierihattu tai Borat-puku voivat vielä aamuyön pikkutunneilla naurattaa, mutta seuraavana aamuna kellossa voikin soida toisenlainen ääni.

Hauskoja tuotteita ei ole aina käden ulottuvilla silloin, kun rahapussin nyörit tuntuisivat mukavan löysiltä. Onneksi tähän ongelmaan on kuitenkin nyt löytynyt ratkaisu erään verkkosivuston myötä. DrunkMall on humalaisille suunnattu oma verkkokauppa, joka sisältää sivuston täydeltä kaikkea omituista ja hauskaa ostettavaa.

DrunkMall on juuri oikea paikka kaikille niille, jotka etsivät humalapäissään omituisia heräteostoksia. DrunkMall-sivustolta tilattuja tuotteita ei välttämättä enää muista niiden saapuessa kotiovelle, mutta lähetys saa takuulla hymyn jälleen huulille. Sivustolta löytyy esimerkiksi valoa hohtava tutu, leivänpaahdin, joka paahtaa leipien lisäksi myös kananmunan, ja psykedeeliset kissakuvioidut joogahousut.