Mies valitti sydänkivuista – sydämestä löytyi hammastikku!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Argentiinalaiset lääkärit olivat ihmeissään löytäessään miehen sydämestä leikkauksen aikana hammastikun. Mies oli tullut lääkäriin valittaen viiltäviä kipuja sydämen kohdalla, veristä yskää ja painon laskemista. Kävi ilmi, että mies oli nielaissut hammastikun juhlissa.

42-vuotias Horacio Rodriguez Videla oli hakeutunut hoitoon Fernandez Hospital -sairaalaan Buenos Airesissa. Videla valitti painonsa laskemista ja kuumetta, minkä jälkeen kävi ilmi, että hän oli jo kuukausia yskinyt veristä yskää ja tuntenut välillä viiltävää kipua sydämessään. Miehellä arveltiin aluksi AIDS-tartuntaa, minkä jälkeen verikokeista kuitenkin huomattiin tulehduksen leviävän sydämestä.

Videla söi erilaisia antibioottikuureja kuukausien ajan, mutta mikään ei toiminut tulehdukseen. Miehestä päätettiin ottaa röntgenkuvat, joista lopulta näkyi, että sydämessä oli jokin vieras tikkumainen esine. Mies leikattiin, ja lääkärit hämmentyivät vetäessään sydämestä hammastikun. Videla muisteli World Wide Weird News -sivuston mukaan, että viime uudenvuoden aikana hän nautti ystävänsä luona runsaasti cocktailpaloja, joiden yhteydessä hän on ilmeisesti nielaissut myös tikun.