Instagram toteutti käyttäjien hartaan toiveen

Digi · Tim Isokivi

Monet Instagram-kuvapalvelun käyttäjät ovat toivoneet sovellukseen mahdollisuutta ylläpitää useampaa tiliä samalla tunnuksella. Tämä helpottaisi niitä, jotka haluavat pitää henkilökohtaisen käyttäjätilinsä lisäksi erillistä Instagram-tiliä esimerkiksi yritykselleen tai bändilleen.

Kauan toivottu ominaisuus on nyt todellisuutta – ainakin osalle Instagramin käyttäjistä. Yhtiö on tuonut useiden tilien beta-version osalle Android-laitteilla palvelua käyttävistä. Android Police -sivuston mukaan ominaisuus toimii niillä käyttäjille, jotka ovat liittyneet Instagramin viralliseen betatestaus-ohjelmaan.

Käyttäjät voivat luoda uusia tilejä sovelluksen asetuksista. Ominaisuuden myötä samalla tunnuksella voi sekä lähettää kuvia useammalle tilille, että selailla eri tilien kavereiden kuvasyötteitä.