Raju kolari videolle – miljoonien luksusauto romuttui

Lux · Tim Isokivi

Ruotsalaisen Koenigseggin Agera R on nollasta sataan 2,9 sekunnissa kiihtyvä superauto. Stara kertoi äskettäin miten yksi näistä miljoonien autoista romutettiin täysin. Nyt videolla nähdään sama onnettomuus, jossa yli kolmen miljoonan euron arvoinen menopeli romutettiin.

Splash
Splash

Kiinalaisella videolla Koenigsegg Agera R -auton kuski menettää ajoneuvosa hallinnan, ja ajaa kohti tien sivussa olevaa kaidetta. Pahasti vaurioituva auto lähtee pyörimään rajusti tiellä kolarin seurauksena. Jalopnik-sivuston mukaan kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa.

Agera R -auton kolaroineen kuskin epäillään olleen tapahtumahetkellä alkoholin vaikutuksen alaisena. Auton omistajana on todennäköisesti paikallinen keräilijä, jonka kokoelmista löytyy myös muun muassa Porsche 918 Spyder ja Ferrari LaFerrari.

Splash
Splash
Splash
Splash