StaraTV 360: Riku Nieminen ja Lauri Nurkse 360 asteen haastattelussa

StaraTV Viihdeuutiset · Annika Kela

Stara lanseerasi äskettäin ensimmäisenä Suomessa 360-asteen videohaastattelut, joissa katsoja pääsee itsekin mukaan tilanteeseen ja voi katsella mihin suuntaan haluaa. Nyt 360-haastattelussa nähdään uuden kotimaisen Nuotin vierestä -elokuvan Riku Nieminen ja Lauri Nurkse.

Katso video Facebookista tästä!

Videolla Nieminen ja Nurkse kertovat elokuvan tekemisestä ja ihmettelevä samalla tulevaisuuden 360-kuvauskalustoa. Miehet kertovat lisäksi omista karaoke-kokemuksistaan. Katsoja voi siirrellä kuvaa tietokoneella hiirellä tai älypuhelintaan liikuttamalla.

StaraTV 360°: Nuotin vierestä, Riku Nieminen ja Lauri Nurkse

StaraTV 360°: Nuotin vierestä -elokuvan tähdet Riku Nieminen ja Lauri Nurkse. Video kannattaa katsoa älypuhelimen Facebook-sovelluksella. PS: Kannattaa katsoa kännykällä.

Julkaissut Viihdelehti Stara 30. marraskuuta 2015