Tissihuivit talven hittituote – kehtaisitko pitää itse?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä pukeutuu kaulahuiviin myös sisätiloissa, ja tällöin panostetaan kaulan ympärille kiedottavan vaatekappaleen ulkonäköön. Nyt nettikansaa villitsee kaulahuivi, joka tekee ihmiselle rinnat. Kuppikoon saa päättää itse.

Beth Yanda on amerikkalainen yrittäjä, joka on tuonut markkinoille uudenlaisen kaulahuivin. BoobsRUs-niminen tuote on kaulan ympärille käärittävä vaatekappale, jonka roikkuvat liepeet näyttävät rinnoilta. Idea lähti liikkeelle yhden miehen rintojen fanittamisesta.

– Hän on hulvaton tyyppi ja omaa tisseihin liittyvän pakkomielteen. Tein hänelle tissihuivin joululahjaksi, ja mies piti sitä ylpeänä päällään jopa ostoksilla käydessämme, Yanda kommentoi Huffington Postille.

Huivi muuttui julkisuuden myötä ilmiöksi, ja nykyisin nainen suunnittelee ja valmistaa niitä suurelle yleisölle. Osa kaulaliinan myyntituloista lahjoitetaan rintasyöpätutkimukseen. Huiveja valmistetaan myös koirille, ja niitä voi ostaa Etsy-verkkokaupasta.

www.boobsRus.etsy.com Shop here to find the BEST holiday gag gifts!!

Posted by Beth Yanda on Thursday, November 6, 2014