Madonna tekeytyi poliisiksi – ajoi läpi Lontoon ruuhkien

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Madonna kiertää parhaillaan Eurooppaa. Yksi maailman tunnetuimmista laulajista on saavuttanut kunnioitettavan 57 vuoden iän, ja hän on varmasti keksinyt urallaan kasan nerokkaita ideoita yksityisyytensä suojaamiseksi. Nyt hän vältteli innokkaita faneja tekeytymällä poliisiksi.

Madonna esiintyi torstaina Lontoossa O2 Arenalla järjestetyissä konserteissa. Kuten arvata saattoi, olivat fanit kerääntyneet runsain joukoin areenan ympärille esiintymisen päätteeksi. Tiet olivat tukossa ja autoilijat jonottivat ulospääsyä parkkipaikalta. Laulaja oli ihailijoitaan fiksumpi ja hyppäsi mustaan Jaguaariinsa, joka oli naamioitu poliisiautoksi.

Auton kojelaudalle oli pantu kaksi välkkyvää valoa, sininen ja punainen, ja auto näytti erehdyttävän paljon siviilipoliisin käyttämältä kulkuneuvolta. Eräs tarkkasilmäinen katsoja kuitenkin näki auton sisällä istuneen Madonnan.Ylimääräisten valojen käyttö auton kojelaudalla on kielletty Britanniassa, ja siitä voi saada puolen vuoden vankeustuomion, The Sun uutisoi.