Pizzakuski sai valtavan tipin – asiakas tuskin tiesi miten hyvää tekikään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin tapauksesta, jossa eräs kirkko lahjoitti pizzalähetille juomarahana seurakunnan keräämän kolehdin kokonaisuudessaan ja sai työntekijän kyyneliin. Nyt toinen pizzakuski on kokenut samankaltaisen tilanteen, josta kertoo liikuttuneena kuvaamallaan videolla.

Jeff Louis oli pyydetty töihin eräänä päivänä hieman aikaisemmin yhden pizzatilauksen vuoksi. Hän oli kuljettanut pizzoja Ohiossa sijaitsevaan Life Point Church -kirkkoon, jossa häntä oli odottanut iso yllätys. Mies oli pyydetty tuomaan pizzat sisälle kirkkoon, jossa mies oli viety eteen pastorin luo seisomaan.

Koko seurakunta oli alkanut tuomaan miehelle tippejä. Louis oli saanut kirkkoon tekemästään kuljetuksesta yhteensä 700 dollaria ylimääräistä. Hän itkee videolla onnenkyyneleitä kertoessaan, miten paljon raha vaikuttaa hänen elämäänsä tällä hetkellä.