Bud Weiser murtautui Budweiserin panimolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Missourilainen Bud Weiser on pidätetty St. Louisissa murtauduttuaan Budweiserin panimolle. 19-vuotias mies liikkui luvatta panimon alueella ja vartijat hälyttivät poliisit paikalle, sillä mies ei suostunut poistumaan.

ABC 7 -uutisten mukaan Bud Weiser on poliiseille entuudestaan tuttu, sillä hänet on tuomittu vuonna 2014 viideksi vuodeksi ehdolliseen vankeusrangaistukseen huoltoasemalle murtautumisesta. Mies on rikkonut ehdonalaista tuomiotaan ja nyt hän todennäköisesti joutuu vankilaan.

Bud Weiserilla oli mahdollisuus poistua Budweiser-tehtaalta vartijoiden saattamana, mutta koska hän kieltäytyi, joutui poliisi puuttumaan asiaan. Bud Weiserin ei tiedetä varastaneen mitään luvattoman oleskelunsa aikana.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat