Videobloggarin tyrmäävä erikoisuus – hieroo kasvojaan leipään videoillaan

Digi Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Internetin syövereistä on suorastaan vaikea löytää jotain sellaista, mitä ei olisi aiemmin jo nähty tai tehty. Osa ihmisistä kerjää hetken kestävää kuuluisuutta vaikka väkisin. Joukkoon astuu nyt kasvojaan leipään hierova nainen.

Breadfaceblog on Instagramissa videoitaan julkaiseva käyttäjä, jonka sisältö keskittyy ainoastaan leipään. Tarkemmin sanottuna nainen hieroo kasvojaan maissileipiin, pullapitkoihin ja pitaleipään, eli mihin tahansa leivottuun leipäseen. Omituiset videot ovat herättäneet ihmisten mielenkiinnon.

Naisella on noin 1.500 seuraajaa ja määrä on kasvanut muutamassa viikossa. Hän perusti Instagram-tilin aiemmin tänä vuonna ja kertoo esittelyssään, että haluaa tarjota ihmisille jotain mitä he eivät osaa pyytää. Totta. Harva on nimittäin ennen nähnyt yhtä antaumuksella kasvoihinsa leipää hierovaa henkilöä.