Tässä ovat YouTuben katsotuimmat 2015 – Wiz Khalifa ja Teflon Brothers ykkösiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtube on paljastanut vuoden 2015 eniten katselukertoja keränneet musiikkivideot. Kansainvälisen ensimmäiselle sijalle nousi Wiz Khalifan ja Charlie Puthin See You Again, joka on kunnianositus edesmenneelle Paul Walkerille. Suomen katsotuin oli Teflon Brothersin Pämppää.

Koko maailman listan toiselle sijalle ylsi Maroon 5 -yhtyeen Sugar, kun taas kolmanneksi eniten katsojia keräsi Ellie Gouldingin Love Me Like You Do. Neljänneksi päätyi Major Lazerin, DJ Snaken ja MØn yhteiskappale Lean On. Hieman yllättäen Taylor Swiftin palkintoja voittanut Bad Blood -spektaakkeli nousi vasta viidennelle sijalle.

Huippusuositun 25-albumin ja Hello-kappaleellaan 100 miljoonan katselukerran nopeusennätyksen rikkonut Adele päätyi myös hieman yllättäen vasta listan yhdeksännelle sijalle. Kappaleen musiikkivideo tosin julkaistiin vasta kuusi viikkoa sitten.

Katsotuimmat musiikkivideot maailmassa:

1. Wiz Khalifa – See You Again

2. Maroon 5 – Sugar

3. Ellie Goulding – Love Me Like You Do

4. Major Lazer & DJ Snake – Lean On

5. Taylor Swift – Bad Blood

6. David Guetta – Hey Mama

7. Sia – Elastic Heart

8. Fifth Harmony – Worth It

9. Adele – Hello

10. Silentó – Watch Me​

Katsotuimmat musiikkivideot Suomessa:

1. Teflon Brothers – Pämppää

2. Antti Tuisku – Keinutaan

3. Robin – Kipinän hetki

4. Kasmir – Vauvoja

5. Antti Tuisku – Peto on irti

6. Robin – Sua varten

7. JVG – Mauton jasso

8. Elastinen – Eteen Ja Ylös

9. Ellie Goulding – Love Me Like You Do

10. Wiz Khalifa – See You Again