Näin käy, kun koripalloon pumpataan liikaa ilmaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Verkko on täynnä videoita, joissa erilaisia esineitä räjäytetään ja rikotaan mitä erikoisemmilla tavoilla. Kenelläkään ei ole enää tarvetta tuhota itse omaisuuttaan, sillä joku muu hoitaa sen aina Youtubessa omasta puolesta.

Crazy Russian Hackerin tuoreella videolla nähdään, miten käy kun koripalloon pumpataan liikaa ilmaa. Vastaus tulee tuskin kenellekään yllätyksenä: Pallo räjähtää. Räjähdyshetki esitellään katsojalle monesta eri kuvakulmasta ja lopuksi hidastetun kuvan voimin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat