Paluu tulevaisuuteen -takki on pian totta: Kuivaa itsensä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nike esitteli taannoin nauhansa automaattisesti kiristäviä Nike Air Mag -kenkiä, joiden inspiraationa toimi Paluu tulevaisuuteen 2 -elokuva. Nyt toisesta elokuvassa esitellystä futuristisesta vaatekappaleesta ollaan tekemässä todellisuutta.

Monet muistavat Paluu tulevaisuuteen 2 -elokuvan kohtauksen, jossa vuoteen 2015 päätyneen Marty McFlyn kastunut takki kuivaa itse itsensä. Falyon Wearable Tech -niminen startup-yritys on kehitellyt tosielämän takin, joka kuvautuu itsestään napin painauksella.

SDJ-01 -takki saa virtansa ladattavasta akusta. Keksinnölle haetaan joukkorahoitusta Kickstarter-varainkeruusivuston kautta. Tarjolla on eri värisiä malleja, joiden joukossa on myös Paluu tulevaisuuteen -tyylinen punasininen vaihtoehto.