Nyt yliopistossa voi opiskella itselleen pizzatutkinnon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englannissa Manchester Metropolitan University -yliopisto on alkanut tarjoamaan opiskelijoilleen hieman normaalista poikkeavampaa opetusta. Yliopistossa pystyy nykyään opettelemaan täydellisen pizzan saloja sille omistetussa pizzatutkinnossa.

Pizzatutkinto on suunniteltu ja tullaan toteuttamaan yhteistyössä Pizza Hut -ravintolaketjun kanssa. Opiskelijat eivät kuitenkaan opi pelkästään tekemään täydellistä pizzapohjaa tomaattikastikkeineen ja parhaine täytteineen vaan tutkintoon kuuluu myös iso oppimäärä liiketoimintaan liittyviä oppitunteja.

Pizzatutkinto sisältää myös opetusta, jossa opastetaan opiskelijoita johtamaan menestyvää yritystä. Liiketoimintasuunnitelman lisäksi kurssilla opetetaan Huffington Post -sivuston mukaan analysoimaan suunnitelmaa myös työterveyden ja -turvallisuuden näkökulmasta. Opiskelijat ovat olleet innoissaan epätavallisesta oppikokonaisuudesta ja osoittaneet kiinnostustaan pizzatutkintoa kohtaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat