Huippumalli muuttaa yhteen lesborakkaansa kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin, että huippumalli ja näyttelijätär Cara Delevingne on eronnut tyttöystävästään St.Vincentistä. Pariskunnan romanssi roihuaa edelleen, ja nyt he suunnittelevat yhteisen kodin hankkimista Ranskan pääkaupunki Pariisista.

Muusikkona ja lauluntekijänä tunnettu 33-vuotias St. Vincent, eli Annie Clark, aikoo muuttaa saman katon alle 23-vuotiaan huippumalli Cara Delevingnen kanssa. Pariskunnan uusi asunto sijaitsee Pariisissa Louvren museon lähellä. Sijainti on ideaalinen Caran uuden Valerian-elokuvaroolin kuvausten kannalta. Myös St. Vincent pääsee mukavasti keikoilleen Pariisin asunnolta.

Huhujen mukaan pariskunnan romanssi roihahti 2014 loppuvuodesta. Juorut saivat lisäpontta tämän vuoden helmikuussa, kun tyttöparin nähtiin suutelevan julkisesti BRIT Awards -tapahtumassa. Cara on tatuoinut käteensä nimikirjaimet AC, jonka uskotaan olevan rakkaudenosoitus tyttöystävä Annie Clarkille.