Kardashianien rivit rakoilevat – ilmiriita paljastui

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianin kuusilapsisen perheen äiti Kris Jenner tunnetaan naisena, joka kontrolloi kaikkea perheeseensä liittyvää. Nainen toimii muun muassa tyttärensä Kim Kardashianin managerina ja hoitaa hänen perheeseensä liittyvän markkinoinnin. Nyt Kris on vehkeillyt asioita Khloen selän takana.

Khloe Kardashian on haukkunut äitinsä Kris Jennerin psykoksi tuoreimmassa Rikkaat Kardashianit -televisiosarjan jaksossa. 31-vuotias nainen on raivoissaan äidilleen, koska hän on pitänyt salaa säännöllisesti yhteyttä Khloen entiseen aviomieheen Lamar Odomiin pariskunnan eron jälkeen.

Khloe on muun muassa sättinyt äitiään siitä, että hän oli antanut Khloen puhelinnumeron salaa Lamarille. Lamar Odom kuntoutuu parhaillaan sairaalassa yliannostuksesta, mutta Kris oli pitänyt häneen yhteyttä jo tapaturmaa ennen.

Kris ei ymmärrä tehneensä väärin, ja on vain halunnut auttaa entistä koripallotähteä hänen ongelmissaan. Khloe on loukkaantunut, koska hän on yrittänyt tehdä kaikkensa päästäkseen miehestä irti. Lisäksi tytär on tukenut äitiään hänen käydessään läpi eroa Bruce Jenneristä. Lamarin onnettomuuden jälkeen Khloe on lähentynyt ex-mieheensä.