Khloe Kardashian upeampi kuin koskaan – siskoista seksikkäin?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian on ollut pitkään Kardashianin siskoksista suosituin ja eniten esillä. Kimin ollessa huomion keskipisteenä pikkusisko Khloe on kuitenkin vähitellen kasvattanut suosiotaan. Kaunotar on käynyt ahkerasti kuntosalilla ja se on alkanut nyt todella tuottamaan tulosta.

Khloen ulkonäkö on muuttunut radikaalisti muutamien vuosien aikana. Nainen on hoikistunut terveellisen ruokavalion ja kuntosalilla käymisen myötä, minkä lisäksi myös hänen tyylinsä on muuttunut. Pitkät hiukset ovat vaalentuneet vähitellen ja nykyään Khloe eleleekin täysin blondina uudessa puolipitkässä hiusmallissaan.

Khloe on julkaissut Instagram-tilillään itsestään kuvan, jossa hän näyttää paremmalta kuin koskaan. Naisella on kaunis nude-meikki ja nudet rintaliivit. Useiden kuntosalilla otettujen kuvien lisäksi Khloe on julkaissut itsestään kuvan, jossa hän on kurveja imarteleva musta mekko yllään ja esittelee ylpeänä upeaa tiimalasivartaloaan, joka on kovan työn tuloksena saavutettu.

On set ?

Kuva, jonka Khloé (@khloekardashian) julkaisi

FORE!!!!!!! @theforum

Kuva, jonka Khloé (@khloekardashian) julkaisi

Mission accomplished! I'm slowly finding my rhythm!!

Kuva, jonka Khloé (@khloekardashian) julkaisi