Maailman helpoin pizzatilaus? Emoji-viesteillä

Digi Ruoka Viihdeuutiset · Annika Kela

Kansainvälisesti menestynyt pizzeriaketju Domino’s on vienyt pizzatilauksen tekemisen maailman yksinkertaisimmalle tasolle. Australian Domino’s-pizzeriat nimittäin toimittavat asiakkaalle hänen lempipizzansa vastaanotettuaan pizza-emojin sisältävän viestin.

Emojien hyödytäminen pizzojen tilaamisessa ei ole Domino’s-ketjulle uusi juttu. Stara uutisoi taannoin siitä, että Domino’s ilmoitti hyväksyvänsä Twitterissä tehdyt tilaukset ja myös tuolloin ravintolat kelpuuttivat pelkän emojin tilauksissaan.

Jotta emoji-viesti toimisi oikein, on asiakkaan täytynyt rekisteröityä Domino’sin nettisivuille. Asiakastiedoista on käytävä ilmi asiakkaan puhelinnumero, kotiosoite ja lempipizza. Asiakkaat voivat myös ilmoittaa luottokorttinsa tiedot ja maksu hoituu automaattisesti ilman käteistä.

Daily Mail -lehden mukaan Domino’sin asiakaspalvelusta saapuu asiakkaalle aina tilausvahvistusviesti, jottei vahinkotilauksia pääsisi sattumaan. Asiakkaan on vahvistettava tilaus vastaamalla viestiin ”yes” tai ”no”. Sen jälkeen asiakkaan ei tarvitse tehdä muuta kuin odottaa uunituoretta pizzaa vesi kielellä.