Huvipuiston työntekijät lähtivät kotiin – turistit unohtuivat maailmanpyörään!

Matkailu · Annika Kela

Itävallan Wienissä lomailleet puolalaisturistit olivat lähteneet viettämään iltaansa kaupungin keskustaan. Kaksikko päätyi lopulta huvipuistossa olevaan Wiener Riesenrad -maailmanpyörään katselemaan maisemia 64 metrin korkeudesta.

Kun puolalaiskaksikko oli päässyt maailmanpyörän huipulle, sammui laitteesta valot. Maailmanpyörää ohjannut työntekijä oli antanut vetovastuun ohjaamisesta kollegalleen. Puikkoihin hypännyt työntekijä ei tiennyt, että puolalaiskaksikko oli vielä kyydissä ja hän sammutti laitteen lähteäkseen kotiin.

Daily Mail -lehden mukaan huvipuiston työntekijät lähtivät kotiin ja unohtivat turistit laitteeseen. Maisemien ihailemiseen kyllästyneet turistit soittivat lopulta matkapuhelimillaan apua. Viranomaiset saivat onneksi yhteyden huvipuiston työntekijöihin ja he saapuivat paikalle käynnistämään laitteen. Huvipuiston työntekijät pyysivät turisteilta anteeksi ja antoivat heille pullon sampanjaa pahoitellakseen tapahtunutta.