Nainen ulkoilutti koiraa vapaana – mieheltä järjetön väkivallanteko

Ohhoh! · Annika Kela

Englannin Manchesterissa koiraansa ulkoiluttanut nainen on kohdannut kävelyreitillään väkivaltaisen pyöräilijän. 35-vuotias koiranomistaja oli päästänyt lemmikkinsä vapaaksi ja paikalle pyöräillyt mies oli selvästikin suuttunut näkemästään.

Vaikka koira oli kiltisti kävellyt omistajansa vieressä oli mies jostain syystä raivostunut siitä, että lemmikillä ei ollut talutushihnaa. Nainen aavisti, että pyöräilijällä oli pahat mielessä ja hän kaivoi kameransa esiin. Varoittamatta mies tarttui naisesta kiinni ja tönäisi hänet kiviset portaat alas.

Sen jälkeen mies pakeni paikalta. Koiranomistaja selvisi onneksi rytäkästä muutamilla mustelmilla. Nainen ilmoitti asiasta viranomaisille ja lähetti poliisille kuvan pahoinpitelijästään. Metro-lehden mukaan viranomaiset etsivät nyt kuvassa esiintyvää miestä kuullakseen hänen versionsa tapahtuneesta.