Saudimiljonääri selvisi raiskaussyytteistä – uskomaton perustelu!

Ohhoh! · Annika Kela

Raiskauksesta syytetyn saudimiljonääri Ehsan Abdulazizin oikeudenkäynti on päättynyt odottamattomalla tavalla Lontoossa. Miehen syytteistä luovuttiin, sillä Abdulaziz onnistui osoittamaan, että raiskaukseksi luokiteltu teko oli vahinko.

The Independent -lehden mukaan Ehsan oli liukastunut asunnossaan ja kaatunut sohvalla nukkuneen 18-vuotiaan naisen päälle. Ennen onnettomuutta Abdulaziz oli harrastanut seksiä naisen 24-vuotiaan ystävättären kanssa. Kolmikko oli päätynyt miehen asunnoille jatkamaan juhlimista baari-illan jälkeen.

Abdulazizin mukaan hänen siemennestettään päätyi sohvalla nukkuneen naisen vaginaan, sillä hän kaatui ja hänen kätensä osui naisen jalkoväliin. Ehsan epäili, että hänen sormissaan oli siemennestettä, sillä hän oli vain hetkeä aiemmin harrastanut seksiä. Miehen mukaan hänen sormensa kävivät vahingossa naisen vaginassa.

Tuomari Martin Griffiths päätti pitää tauon kesken oikeudenkäynnin haastatellakseen syytettyä ja hänen asianajajaansa huoneessaan. Tuomari uskoi Abdulazizin kertomuksen ja hän päätti, että raiskaussyytteistä luovuttaisiin. Miehen uhriksi joutunut 18-vuotias nainen kertoi tuomarille, että hän oli herännyt yöllä siihen, että Ehsan oli hänen päällään ja hänen kätensä oli hänen jalkovälissään.

Nainen sai sellaisen käsityksen, että mies yritti raiskata hänet ja hän meni paniikkiin. Tapahtumahetkellä kaikki osapuolet olivat humalassa. Tuomarin päätös luopua syytteistä on ollut yllätys, sillä Abdulazizin selitys liukastumisesta ja kaatumisesta vaikuttaa monen mielestä epäuskottavalta.