Amanda Bynes teki paluun Twitteriin – tältä näyttää nyt!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin, kuinka Twitterissä julkisesti sekoillut Amanda Bynes piti taukoa sosiaalisesta mediasta. Nyt hän on tehnyt paluun Twitteriin julkaisemalla yhteiskuvan kaverinsa Troy Jensenin kanssa. Amanda Bynes näyttää kuvassa iloiselta vaaleine pitkine hiuksineen.

Amanda on myös jatkanut tänä syksynä opintojaan Orange Countyssa sijaitsevassa Fashion Institute of Design & Merchandising -oppilaitoksesta. Bynes muutti pois vanhempiensa kodista vuosi sitten syyskuussa. Hän onnistui yhden kuukauden aikana saamaan syytteet rattijuopumuksesta, eropaperit koulusta, kihlasormuksen sormeensa ja syytteet myymälävarkaudesta.

Toivottavasti lapsitähtenä uraa luoneen naisen elämä pysyy tällä kertaa hieman tasaisempana. Hän saavutti taannoin runsaasti mediajulkisuutta haukkumalla julkkiksia Twitterissä. Amanda Bynes tunnetaan näyttelijänä, televisiojuontajana, laulajana ja muotisuunnittelijana. Hänen suosituimpia elokuviaan ovat muun muassa She’s The Man, Hairspay ja Easy A.