Suomiräppärit jakavat 200 ruokakassia: ”Niille kel ei oo varaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on nykyisin jonkin verran vähävaraisia perheitä, joiden toimeentulo ei riitä aina edes ruokaan. Nyt joukko suomiräppäreitä on päättänyt tehdä asialle jotain konkreettista Helsingin Malmilla, jossa he ilmoittavat jakavansa peräti 200 ruokakassia niitä tarvitseville.

– Ihan vaan tiedoks, jos asut Malmilla! Mä, Ville ja Jare ajotaan ostaa 200 kpl avustus ruokakassei malmin prismasta ja jakaa ne niille kel ei oo varaa ostaa jouluruokii jouluna. 22-23.12 jaetaan, tervetuloo. Malmi Vice ja SMC jakaa paikalla myös musa lahjoja!! Tehkää hyvää ihmiset, tehkää hyvää, Mikael Gabriel kirjoitti tänään Facebookissa.

– Tämmönen homma, mikä on enemmän kuin mahtava. Mä lähden tähän myös pienellä panostuksella mukaan, samoin kuin koko SMC. Ollaan Prinssin kanssa pukin apureina ja samalla junnuille lähtee paketeissa myös vähän Malmi Vice & SMC kamaa ja levyjä. Jos tiedät jonkun joka ehdottomasti apua kaipaa, niin voi lähestyä viestillä ja välitän eteenpäin organisaattoreille. Järjestäjien tarkoituksena on tottakai saada lähetykset oikeaan osoiteeseen. Joulun odotusta, Malmi Vice kirjoitti.

Mukana ovat Mikael Gabrielin, Malmi Vicen ja SMC:n lisäksi myös huippusuosittu JVG-parivaljakko. Ruokakassien lisäksi paikalla jaetaan myös lahjoja. Tempaus on saanut heti tuoreeltaan runsaasti ylistystä osakseen sosiaalisessa mediassa.

Ihan vaan tiedoks, jos asut Malmilla ! Mä ,Ville, ja Jare ajotaan ostaa 200kpl avustus ruokakassei malmin prismasta ja…

Julkaissut Mikael Sohlman 19. joulukuuta 2015

Tämmönen homma, mikä on enemmän kuin mahtava.Mä lähden tähän myös pienellä panostuksella mukaan, samoin kuin koko SMC….

Julkaissut Malmi Vice 19. joulukuuta 2015

Nyt ollaan hyvällä asialla!Meiän suomiräppärit ottavat tonttujen tehtävät haltuun!Mikael GabrielJVGMalmi ViceSMCSuuri arvostus veljet! ✌🏾️❤️

Julkaissut Musta Barbaari 19. joulukuuta 2015