Eläintarhan vieraat järkyttyivät: Leijonat herkuttelivat seepralla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Duisbergin eläintarhassa asuvilla leijonilla oli koittanut juhlapäivä. Yksi seeproista oli nimittäin lopetettu vanhan iän tuomien vaivojen vuoksi ja eläimen ruho oli viety leijonille syötäväksi. Kissapedot eivät aikailleet, vaan ne alkoivat heti herkutella seepralla.

Daily Mail -lehden mukaan eläintarhan vieraat olivat näkemästään näystä järkyttyneitä ja tuohtuneita. Leijonat repivät ja raatelivat ruhoa vieraiden silmien edessä ja joidenkin mielestä se oli aivan liian brutaalia katsottavaa perheen pienimmille.

Eläintarhan johtaja on puolustellut leijonien ruokailuhetkeä sillä, että kyseessä oli luonnollinen näky. Seepravanhus oli pitkään kärsinyt vaivoista ja oli eläimen kannalta parempi lopettaa se. Seepra oli kuollut, kun se vietiin leijonien aitaukseen. Työntekijöiden mukaan seepran lihan syöminen oli myös virkistävää vaihtelua leijonien ruokavalioon.