Äidit neuvovat selfien ottamisessa – aina sama ilme?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Selfien suomenkielinen versio voisi olla meitsie tai pelkästään omakuva. Monilla on tietynlainen selfie-ilme, jonka he väläyttävät aina kameran nähdessään. Nyt äidit antavat neuvoja kuvissa poseeraamiseen.

TLC-televisiokanava on haastatellut naisia selfie-kuvien ottamiseen liittyen. Kaikki hameväen edustajat myöntävät opetelleensa oikean kuvauskulman, ilmeen ja asennon, jotta he voisivat korostaa parhaita puoliaan valokuvissa. Selfietä voi käyttää myös muuhun tarkoitukseen.

Eräs naisista myöntää, että ottaa toisinaan kuvan hampaistaan tarkastaakseen, ettei ikenien välissä ole ylimääräistä ruokaa. Kaikki eivät pidä omakuvista tai niiden ottamisesta. Myönnettäköön, että selfietä ottava ihminen näyttää ulkopuolisen silmin hieman typerältä.