Katie Cassidy lekotteli rannalla bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Katie Cassidy ei ole vielä noussut Hollywoodin supertähtien sarjaan, vaikka hän onkin ehtinyt näytellä jo lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Suomalaiset tuntevat hänet parhaiten Taken-elokuvasta ja Arrow-televisiosarjasta. Nyt Cassidy on suunnannut aurinkolomalle

Näyttelijäkaunotar kuvattiin eilen Miami Beachilla, jossa hän nautiskeli pilvisestä päivästä punaisiin bikineihin sonnustautuneena. Hänen naapurintyttömäinen ja luonnollinen olemuksensa hurmasi ainakin paparazzikuvaajat.

Katie Cassidy, eli Katherine Evelyn Anita Cassidy, on amerikkalainen näyttelijä, joka aloitti näyttelijäuransa televisiosta vuonna 2003 sarjassa The Division. Sittemmin hän on tähdittänyt televisiosarjoja Supernatural, Harper’s Island, Melrose Place ja Gossip Girl sekä elokuvia Kun tuntematon soittaa, Black Christmas, Taken, Painajainen Elm Streetillä ja The Scribbler.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash