Sätkäpaperit loppuivat – mies soitti hätänumeroon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hätänumero on tarkoitettu apua tarvitseville ja aidossa hädässä oleville. Virginialainen mies soitti hätäkeskukseen sätkäpapereiden loputtua. Hän olisi tarvinnut niitä lisää kannabiksen polttamista varten.

Yhdysvaltojen Waynesborossa asuva 24-vuotias Kyle Dustin Head soitti 911-numeroon ja kertoi hätäkeskuspäivystäjälle tarvitsevansa lisää sätkäpaperia. Puhelun vastaanottanut henkilö huomasi miehen olleen sekavassa mielentilassa. Hän päätti lähettää paikalle poliisipartion asiaa tarkastamaan, Huffington Post raportoi.

Poliisit löysivät Headin autostaan istumassa. Ajoneuvosta leijaili vahva kannabiksen tuoksu. Nuori mies oli poliisiraportin mukaan yltä päältä marihuanan peitossa. Myös hänen autonsa istuimelta löytyi keko kukintoa. Head kertoi myöhemmin, että luuli soittaneensa hätänumeron sijasta kaverilleen.