Stripparit paljastivat: Nämä eivät todellakaan pidä paikkaansa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kauniin keimailevasti tangolla tanssivat stripparit viehättävät kaksilahkeisia katselijoita usein niin paljon, että osa miehistä uppoutuu haaveilemaan parisuhteesta viihdyttäjän kanssa. Stripparit haluavat nyt kumota muutaman heidän ammattiryhmäänsä liittyvän väitteen julkisesti.

YourTango-sivustolle salaisuuksiaan paljastanut eroottinen tanssija tietää, että hänen kaltaiset naiset kohtaavat useita vääriä yleistyksiä. Ensinnäkin seksikkäästi vaatteitaan lavalla riisuvat naiset eivät välttämättä ole aina kiimaisia. Parisuhteessa he ovat tavallisia neitokaisia, ja tanssiminen on heidän ammattinsa. Seksistisesti ajattelevat miehet kuuluvat heidän työnkuvaansa, eivät kotiin.

Stripparit eivät myöskään pukeudu korsetteihin, verkkosukkahousuihin tai piikkikorkoisiin kenkiin vapaa-aikana. Moni strippari viihtyy vapaa-ajallaan vähemmän huomiota herättävissä vaatteissa, kuten rennoissa housuissa ja t-paidassa. Kaikilla tanssijoilla ei ole edes hyvää itsetuntoa, päinvastoin, moni alalla työskentelevistä kärsii jonkinlaisista ulkonäköongelmista.

Strippareita ei välttämättä kiinnosta muut aikuisviihdealan työt. He eivät halua automaattisesti seksistä rahaa tai ole valmiina pikaiseen sessioon tanssiklubin takahuoneessa. Ammatikseen tanssivat taiteilijat eivät myöskään lopeta hyväpalkkaista työtään parisuhteen takia. Eivät edes silloin, kun mies sitä pyytää.