Katie Cassidy säväytti rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Katie Cassidy ei ole vielä noussut Hollywoodin supertähtien sarjaan, vaikka hän onkin ehtinyt näytellä jo lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Suomalaiset tuntevat hänet parhaiten Taken-elokuvasta ja Arrow-televisiosarjasta. Parhaillaan Katie viettää joululomaansa rannalla.

Näyttelijäkaunotar on kuvattu tällä viikolla jo useaan otteeseen Miami Beachilla, jossa hän nautiskelee lomastaan. Eilen viimein myös sää suosi, kun aurinko pilkisti pilvien välistä ja Katie pääsi nauttimaan auringosta.

Katie Cassidy, eli Katherine Evelyn Anita Cassidy, on amerikkalainen näyttelijä, joka aloitti näyttelijäuransa televisiosta vuonna 2003 sarjassa The Division. Sittemmin hän on tähdittänyt televisiosarjoja Supernatural, Harper’s Island, Melrose Place ja Gossip Girl sekä elokuvia Kun tuntematon soittaa, Black Christmas, Taken, Painajainen Elm Streetillä ja The Scribbler.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash